Top

Controle over leef- en eetpatronen

Wil jij in korte tijd resultaat halen en je bewust worden van hoe je veranderingen echt voor elkaar krijgt? Kies dan voor de 30 dagen challenge. In dit traject krijg je controle over je levensstijl en lichaam. Samen met mij ga je aan de slag op het gebied van voeding, training en mindset. Niet alleen, maar samen met een groep van 10 gemotiveerde mensen. Werken aan een krachtig fundament dat voor jou als persoon werkt. Je hoeft hiervoor niet iedere dag te sporten en al helemaal geen crashdieet te volgen. Wat dan wel? Ik leer je in 30 dagen een start te maken met een gezond leef- en eetpatroon en hoe je hier de juiste controle over krijgt. Dit trainingsprogramma zorgt er voor dat je in korte tijd fit wordt en het figuur krijgt dat je wilt.

Persoonlijke doelen

Daarnaast gaan we ook zeker aan de slag met jouw persoonlijke doelen, wanneer het gaat om afvallen. In 30 dagen gaan we samen kijken waarom in het verleden gestelde doelen niet door jou werden gehaald. Wanneer we dit weten zal je minder snel terugvallen in oude patronen. Daarom gaan we aan de slag met het kijken naar de gedachtes en patronen die je belemmeren bij het behalen van resultaten. Als je je hier bewust van bent kun je tijd en energie vrijmaken om aan de slag te gaan met patronen die wel voor je werken.

Commitment en focus

Let op! Dit programma is niet voor iedereen. De 30 dagen challenge is alleen geschikt wanneer je bereid bent om de nodige veranderingen door te voeren. Een andere kijk op voeding, eetpatronen en bewegen. Deze mindset en ik als je personal trainer zullen je helpen bij het realiseren van jouw persoonlijke doelen. Niets gaat vanzelf, ook fit worden of afvallen niet. Vind jij je doel écht belangrijk? Dan ben je bereid om dat te doen wat nodig is. In de 30 dagen challenge coach ik je naar de persoon die je wilt zijn. Ben je geïnteresseerd om met mij aan de slag te gaan, klik dan hieronder op de link en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

30 dagen challenge op een rijtje

  • Resultaat in 30 dagen;
  • Werken met een personal trainer;
  • Trainen in een inspirerende omgeving;
  • De focus op resultaat;
  • Sporten in groepsverband;
  • Coaching voor de juiste mindset.

Interesse in één van de mogelijkheden?