Top

Transformatie

Tijdens de 90 dagen challenge werk je samen met mij als personal trainer en een groep van circa 10 gemotiveerde mensen. We gaan aan de slag met de volgende vier pijlers: body, being, business en balance.

In 90 dagen gaan we dieper in op hoe je de controle krijgt over je leef- en eetpatronen. Maar ook om deze controle echt vast te kunnen houden, zodat behaalde resultaten blijvend zijn. Dit doen we door te kijken naar wie je bent, in plaats van wat je doet. We gaan kijken wie je moet zijn om het resultaat te behalen dat je voor ogen hebt.

Doelgerichte acties

In de 90 dagen challenge gaan we aan de slag met het maken van krachtige acties die je elke keer weer verder brengen. Veel mensen weten wel wat er nodig is, maar zonder doelgerichte acties kom je niet verder. Daarnaast gaan we aan de slag om de juiste balans te zoeken die voor jou als persoon haalbaar is. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Ben jij bereid prioriteiten te stellen en een krachtige keuze te maken? Dan is de 90 dagen challenge echt iets voor jou.

90 dagen challenge

  • Coaching op body;
  • Being;
  • Business;
  • Balance.

Interesse in één van de mogelijkheden?