Top

Timar Verver

Eigenaar Timar’s Personal Training

Ik ben een gepassioneerde trainer/coach die zichzelf 100% inzet bij alles wat ik doe. Of dit nou zelf sporten is of het coachen van mensen richting hun doelen. Niks is te gek en alles kan, als jezelf maar wil.

Ik ben al 10 jaar actief in de fitnessbranche. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat veel mensen naar mij toe kwamen met allerlei problemen en excuses. Deze excuses en problemen zijn nu juist de dingen die mensen weerhouden van datgene wat ze echt willen en dat is resultaat.

Daarnaast ben ik voedingsdeskundige. Ik heb me in de loop van de jaren steeds meer verbaasd over alle verschillende methodes en manieren van eten. Ik leer mensen natuurlijk gezond te eten, maar vooral ook juist te eten, hierbij staat de basis centraal. Duidelijkheid en planning zijn hierin erg belangrijk. Samen werken we aan een persoonlijk leef- en eetpatroon wat zorgt voor blijvend resultaat.

Gefocust op resultaat

Mijn kracht als trainer/coach is eerlijkheid. Ik help je in te zien wat je moet doen, om resultaat te halen of dit nu leuk is of niet. Ik ben gefocust op resultaat en daarvoor zal je altijd eerlijk naar jezelf moeten durven kijken. Zodra je met jezelf aan de slag gaat zal je pas resultaat zien. Het gaat er namelijk niet om wat je doet of hoe, maar het gaat erom wie je bent terwijl je dit doet. Ik help je aan de slag te gaan met wie je bent, zodat je in ziet welke patronen en gewoontes je draait die niet werken en je elke keer weerhouden van resultaat. Samen komen we tot de kern waarom het telkens niet lukt om je resultaat te behalen en te behouden.

Mijn motto is “IT ALL STARTS WITH YOU”. Als je iets wil bereiken zal je dit zelf moeten doen, want niemand maar dan ook niemand anders kan ervoor zorgen dat jij datgene doet wat je moet doen.

Interesse in één van de mogelijkheden?